Цілу добу у Світловодську тривав благодійний марафон

З 12-ї години 24 січня до 12-ї години 25 січня у світловодському Палаці культури тривав благодійний марафон «Душею й помислом єдині», організований міським управлінням культури й туризму та «Школою танцю Лариси Москаленко».

Метою проведення марафону був збір коштів на потреби української армії у зоні АТО. У програмі заходу, з 12-ї до 19-ї години – пісенно-хореографічний концерт міських аматорів сцени, до 21-ї години публіку потішили місцеві команди КВК, до опівночі виступали місцеві рок-гурти, повідомляє кореспондент Першої електронної зі Світловодська.

Потім всю ніч до 9-ї ранку демонструвалися художні фільми, до 12-ї дня – мультфільми для дітей. Після чого опівдні за присутності міського голови Юрія Котенка було підбито підсумки марафону – зібрано 18 тис. 490 грн. 45 коп. та чимало речей та продуктів, які підуть на потреби наших вояків у зоні АТО.

Під час демонстрації к/ф о 1:30, з букетом квітів на сцену вийшов юнак, працівник правоохоронних органів і публічно освідчився в коханні своїй супутниці, що перебувала у залі, і запропонував їй свої «руку і серце». Супутниця, під оплески присутніх, прийняла цю пропозицію.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар