Бойовики обстріляли Маріуполь із “Градів”. Є жертви

Місто Маріуполь сьогодні було обстріляно російсько-терористичними угруповуваннями. Є інформація про 10 загиблих і  багатьох поранених.

Місцеві жителі повідомили в редакцію видання 0629 про те, що обстріляний лівий берег міста. Попадання зафіксовано на вулиці Київській.  За словами місцевих жителів, горять автомобілі та повибивало шибки у будинках. Місцеві жителі кажуть, що зруйновано магазин “Дитячий світ” та супермаркет “Сільпо”, постраждали житлові будинки та горить школа. Снаряд потрапив в район Київського ринку і вул. Станіславського, повідомляють очевидці.

У бік району Східного виїхало кілька машин швидкої допомоги. Там відсутні вода і електрика. Деякий час був відсутній мобільний зв’язок. Медики повідомляють про потерпілих, але поки їх кількість невідома. Зараз жителі Східного масово залишають обстріляний район. На місце обстрілу   виїхали міський голова Юрій Хотлубей, керівники всіх служб міста.

У батальйоні “Дніпро-1” також повідомляють про обстріл селища Виноградне.

Лівий берег Маріуполя обстріляний бойовиками (ФОТО) (фото) - фото 1

березня

Лівий берег Маріуполя обстріляний бойовиками (ФОТО + ДОПОВНЕНО) (фото) - фото 3

Лівий берег Маріуполя обстріляний бойовиками.  Є поранені і загиблі (ФОТО + ВІДЕО, ДОПОВНЕНО) (фото) - фото 4Лівий берег Маріуполя обстріляний бойовиками.  Є поранені і загиблі (ФОТО + ВІДЕО, ДОПОВНЕНО) (фото) - фото 4Лівий берег Маріуполя обстріляний бойовиками.  Є поранені і загиблі (ФОТО + ВІДЕО, ДОПОВНЕНО) (фото) - фото 4Лівий берег Маріуполя обстріляний бойовиками.  Є поранені і загиблі (ФОТО + ВІДЕО, ДОПОВНЕНО) (фото) - фото 4T5IKcR-0t4IЛівий берег Маріуполя обстріляний бойовиками (ФОТО + ДОПОВНЕНО) (фото) - фото 3

T5IKcR-0t4I8_X37XQTw0EЛівий берег Маріуполя обстріляний бойовиками.  Є поранені і загиблі (ФОТО + ВІДЕО, ДОПОВНЕНО) (фото) - фото 5

  

Поширити:

Залишити коментар:

коментар