Роман Локтіонов: «Буду намагатися допомогти «Зірці» виконати поставлені завдання»

Нападник Роман Локтіонов перше інтерв’ю в якості гравця кіровоградської «Зірки» прес-службі футбольного клубу.

– Ви є вихованцем олександрійського футболу. Зважаючи на складні історично відносини «Зірки» та «Олександрії», принциповість протистоянь, яке буде ставлення до Вас у рідному місті?
– Для мене ніколи не було принциповим відношення Олександрії з Кіровоградом. Я грав в Олександрії ще в юнацький футбол. Треба шукати те, що нас об’єднує, а не роз’єднує.

– Алчевська «Сталь» знялася з чемпіонату і Вам довелося шукати клуб для продовження спортивної кар’єри. Багато було пропозицій?
– Конкретно був варіант із «Зіркою», а так до мене лише приглядалися команди з Азії.

– Як виник варіант із працевлаштуванням у Кіровограді?
– Зателефонував Сергій Дмитрович Лавриненко ще перед Новим роком, запропонував приїхати на збори. Довелося дещо подумати, але все склалося. Я радий, що прийшов у цю команду, буду намагатися допомогти «Зірці» виконувати поставлені керівництвом клубу завдання.

– Вже познайомилися з колективом, ознайомилися з базою, інфраструктурою?
– Всі умови для тренувань, проживання, побуту, як на мене, тут добрі. А щодо колективу – з половиною команди я знайомий, грали в Алчевську разом. З акліматизацією у колективі проблем немає ніяких взагалі.

– На першому навчально-тренувальному зборі в Кіровограді основний акцент, за словами виконуючого обов’язки головного тренера «Зірки» Сергія Лавриненка, буде зроблено на функціональну підготовку. Як взагалі даються навантаження?
– На перших зборах завжди, звичайно, втягуватися важко. Навантаження великі, робимо великий біговий об’єм, тому нелегко, але без цієї роботи результату не буде.

– На який період підписано контракт, які задачі поставлені безпосередньо перед Вами?
– Контракт зі мною підписано до 30 червня 2016 року. Задачі на нинішній сезон – максимально підняти планку та покращити турнірне становище.

За матеріалами офіційного сайту ФК “Зірка”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар