Волонтери зліпили 2 тис. пельменів військовим у зоні АТО

Жінки села Крупського (Кіровоградський р-н) виготовили більше двох тисяч пельменів та відправили їх військовослужбовцям у зону АТО.

Бажаючих допомогти об’єднала місцевий волонтер Тетяна Шепеленко, яка співпрацює з ініціативною групою «Армія SOS Кіровоград» – повідомляють Першій електронній газеті.

“На Новий рік я оголосила односельцям, що всі, хто може допомогти військовослужбовцям, можуть звертатися до мене. Разом ми зможемо більше, ніж я одна”, –  розповідає Тетяна Леонідівна, додаючи, що спочатку сама пекла піцу, торти, булочки та передавала їх у зону АТО військовим, вихідцям із села, які наразі захищають Батьківщину. За словами пані Тетяни, потім до спільної справи приєдналося чимало жителів села і разом вони зліпили близько двох тисяч пельменів, заморозили їх та поділили на дві частини.

“Одну партію відправили через наших волонтерів у Мелітополь, іншу – у Маріуполь. І вже на Святий Вечір військові ласували нашими гостинцями”, –  говорить волонтерка, уточнюючи, що продукти харчування жителі села збирають самостійно.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар