Кіровоградські правоохоронці оголошують війну наркоторгівлі

Працівники міліції Кіровоградщини посилюють роботу з наркоторгівлею. За рік припинена діяльність 80 наркозбувачів.

– Збувачам наркотиків місце у в’язниці. І це моя принципова позиція. Особи, які збираються нажитися на чужому горі, нехай вже зараз відмовляються від своїх намірів. Те саме стосується усіх, хто будь-яким чином надумав лобіювати інтереси людей, які причетні до незаконного обігу наркотиків. Інакше усі вони відповідатимуть за свої злочинні дії перед законом, – зауважив керівник відомства на оперативній нараді, розглядаючи результати роботи Управління у напрямку протидії наркозлочинності за минулий рік. Про це повідомили Першій електронній у СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

Так, за звітний період правоохоронці області припинили діяльність понад 80 наркозбувачів (у 2013 році – лише 51). Серед них учасники чотирьох злочинних наркоугрупувань з ознаками організованості, троє осіб, що організували «роботу» нарколабораторій. Викрито більше 30 осіб, що утримували місця для незаконного вживання та виготовлення наркотиків та 12 осіб, причетних до збуту сильнодіючих лікарських засобів.

Завдяки спільним зусиллям працівників міліції та населення виявлено та знищено близько 25 тисяч нарковмісних рослин. Із незаконного обігу вилучено 152 кілограми наркотиків (у 2013 році – 88 кг). Робота органів внутрішніх справ у цьому напрямку продовжуватиметься і надалі.

Правоохоронці закликають жителів області виявляти свою громадянську позицію та не залишатися байдужими.

Інформацію про осіб, які займаються виготовленням і розповсюдженням наркотичних засобів, повідомляйте за телефоном «102» або за номером чергової частини УМВС України в Кіровоградській області: (0522) 39-70-01. Анонімність гарантовано.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар