Кіровоградець сам із собою позмагався за 1,5 – мільйонний тендер

Кіровоградець сам з собою позмагався у тендері на будівництво комплексу будівель вартістю 1,65 млн грн. для фітосанітарної лабораторії.

Про це повідомляють Наші гроші.

Кіровоградська обласна фітосанітарна лабораторія 17 жовтня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Арталекс» на будівництво комплексу будівель вартістю 1,65 млн грн.

У «Віснику державних закупівель» зазначено, що техзавданням передбачені загальнобудівельні і сантехнічні роботи, проведення каналізації, опалення і електрики, придбання меблів і обладнання в лабораторію, встановлення огорожі і лавок у дворі, облаштування автостоянки зі службовим приміщенням.

Будівництво фінансують з держбюджету, завершити повинні до кінця наступного року.

До оцінки було допущено пропозиції лише двох фірм – ТОВ «Арталекс» і ЗАТ «Кіровоградбудкомплект».

«Арталекс» заснували Олександр Сипливець і Людмила Ткаченко.

Цей самий Олександр Сипливець є директором ЗАТ «Кіровоградбудкомплект», 73% якого належить Олександру Дурапову.

Замовник відхилив дешевшу на 0,25 млн грн. пропозицію фірми «Кіровограджилстрой» через протерміновану ліцензію й недійсну довідку з банку. Ще дві пропозиції були відхилені через неправильне оформлення конвертів, в яких подавались документи, і через відсутність підписів і печаток на деяких сторінках.

Кіровоградська обласна фітосанітарна лабораторія існує вже 15 років і є одним із головних підрозділів держінспекції з карантину рослин у Кіровоградській області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар