В області відкрили вже 19-й ЦНАП

Перший заступник голови обласної державної адміністрації відкрив Центр надання послуг в Олександрівському районі.

Під час урочистого відкриття Віктор Серпокрилов наголосив на важливості роботи Центру, забезпечення зручних та доступних умов для отримання громадянами і суб’єктами господарювання якісних адміністративних послуг. – Сподіваюся, що робота Центру надання адміністративних послуг дозволить скоротити час та гроші нашим жителям, сприятиме соціально-економічному розвитку району, сприятиме формуванню позитивного іміджу Кіровоградщини серед підприємницьких кіл,- наголосив перший заступник голови облдержадміністрації.

У Центрі працюватиме державний реєстратор юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Олександрівського районного управління юстиції, а також представники 11 дозвільних органів, з яких 5 – обласного підпорядкування. Жителі району та суб’єкти господарювання зможуть отримати більше ста видів адміністративних послуг. Надалі перелік послуг тільки розширюватиметься.

Разом із Олександрівським в області уже діють 19 центрів адмінпослуг. Найближчими днями подібні центри відкриються у Бобринецькому, Новоархангельському, Новомиргородському та Новоукраїнському районах. На завершальному етапі відкриття Центру в Новгородківському районі. – Системна робота Глави держави, Уряду та місцевих органів виконавчої влади над виконанням завдань Програми економічних реформ на 2010-2014 роки щодо поліпшення регуляторного середовища дала позитивний результат. За результатами дослідження Світового банку “Doing Business 2014”, Україну визначено країною, що досягла найвищих результатів у поліпшенні регуляторного середовища серед усіх країн у 2012/2013 році. Протягом року рейтинг країни піднявся на 25 пунктів, зазначив Віктор Серпокрилов.

– Реформи з питань дерегуляції, покращення підприємницького середовища, створення сприятливих умов для ведення бізнесу та залучення інвестицій і надалі перебуватимуть під особистим контролем Президента України та визначатимуться як пріоритет у діяльності Уряду, – наголосив перший заступник голови облдержадміністрації.

За матеріалами сайту КОДА

Поширити:

Залишити коментар:

коментар