Кіровоградців запрошують весело та з користю провести час (АНОНС)

Анонс масових заходів для відвідувачів обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського на 19 січня – 25 січня.

20 січня о 15.00 відбудеться майстер-клас для всіх бажаючих з навчання плетіння шкарпеток у рамках благочинної бібліотечної акції «Подаруй тепло захиснику Батьківщини: в’яжемо шкарпетки разом». Запрошуємо у відділ документів з економічних, технічних і природничих наук.

25 січня о 14.00 у відділі краєзнавства відбудеться творчий вечір Тетяни Березняк «Чаепитие с закатом», в рамках проекту «Література рідного краю». На зустріч запрошуються письменники, освітяни, читачі бібліотеки та усі, хто любить поезію.

19, 21, 22, 23 січня о 17.00 запрошуємо на засідання клубу з вивчення розмовної англійської мови, що проходять у відділі документів іноземними мовами обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського.

У відділі краєзнавства діє виставка, присвячена 250-річчю заснування Єлисаветградського гусарського полку «Єлисаветградський гусарський полк: гордість і слава Єлисаветграда». Це і фотографії, й авторські малюнки командирів рядових Єлисаветградського гусарського полку з дня заснування 1764 року і до початку ХХ ст. На виставці також представлена колекція мініатюр солдат Єлисаветградських полків тележурналіста Володимира Крутоуса. Запрошуємо до перегляду.

ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ – ВІЛЬНИЙ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар