У Малій Висці значно подорожчали комунальні послуги

На засіданні виконавчого комітету Маловисківської міської ради, яке провів минулого четверга міський голова Юрій Гульдас, члени виконкому більшістю голосів затвердили нові тарифи на комунальні послуги.

Тарифи на утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для населення, підприємців, організацій, установ незалежно від їх форм власності та переліки робіт та послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, періодичність та строки надання цих послуг КП “Мала Виска ЖЕД” були затвердженні маловисківськими депутатами. Для різних категорій споживачів вартість послуг зросла від 100 до майже 140%.

Як пояснили присутні на засіданні виконкому керівник КП Марія Чмихун та бухгалтер Зінаїда Подолян, цей крок був вимушеним, адже останній раз тарифи переглядалися ще у 2009 році, і з тих пір від 100 до 500% здорожчали матеріали та енергоносії, підвищилася вдвічі мінімальна заробітна плата тощо.

Цікаво, що протягом місяця, відведеного на громадське обговорення змін до тарифів, маловищани не проявили ініціативи обговорити майбутнє подорожчання. А в самому житлово-комунальному господарстві сподіваються, що здорожчання послуг підштовхне мешканців до утворення об`єднань співвласників багатоквартирних булинків.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар