Що чекає Україну в 2015 році: прогноз кіровоградського астролога Ольги Іванець

 У свідомості мас  астрологія має два кардинально протилежні тлумачення: або чудо-наука, яка готова відповісти на будь-які питання, або чергова розвага для довірливих любителів містичних вигадок. Насправді ж істина далека від цих уявлень.

Астрологія – це система вчень, що має тисячолітню історію розвитку і промовляє до людства символами, які можуть мати безліч тлумачень в залежності від позиції в системі небесних знаків. Астрологія не є панацеєю від особистих проблем та світових катаклізмів, але, якщо мудро підійти до знаків, можна уникнути багатьох неприємних несподіванок.

Саме про астрологію як вчення та знаки на астрологічній карті України, кореспондент Першої електронної газети дізнавався у кіровоградського астролога – Ольги Іванець.

75e7f0dbaf3c

Пані Ольго, що 2015 рік приготував для українців?

У 2014 році Україна перетнула межу, яку символічно можна назвати межею між життям та смертю. Це означає, що існування старої пострадянської України завершилося й розпочалося життя України нової – по-справжньому незалежної, самостійної, вільної, європейської. З середини 2014 року Україна вийшла на шлях глибинної перебудови у структурах влади. Минулий рік нарешті запустив ті процеси, які мали початися ще з розпадом Радянського Союзу. Тому зараз – у 2015 році – перед Україною стоїть надскладне завдання – довести до кінця розпочаті зміни, ефективно розпорядитися наданими кредитами.

– Чи були якісь астрологічні передумови виникнення Майдану 2013-2014 років?

Ще у 1994 році я говорила, що якщо через 20 років Україна не буде модернізованою, то навесні 2013 виникне революційна ситуація – революція інтелектуалів, що прагнуть свободи діяти на власний розсуд, вільно працювати в сучасному світі. Всі роки незалежності ми проїдали надбання СРСР, жили у площині «совєтщини», рівнялися на Росію, залишалися від неї залежними.

Відповідно, українська потреба розвитку та самовираження не знайшла можливості реалізуватись. Особливість же ж українського народу в тому, що якщо ми не маємо можливості розвиватись, будувати щось своє, творити – ми починаємо нудьгувати і повставати до боротьби. Майдани яскраво продемонстрували цю істину.

– Тобто, якщо зараз не почнуться реальні зміни, то Україну очікує ще один Майдан?

– Більше не буде того Майдану, коли неозброєні громадяни захищали свій вибір мирним протестом і гинули під градом куль системи.  В українців тепер є кривавий досвід, якого не було за 23-річну історію незалежності – раніше у нас ніхто не стріляв. Після подій на Майдані ми вже готові і до цього.

За революційні зміни відповідає Уран, нині дуже активна планета, яку неможливо передбачити.  Тому якщо зміни не почнуться, народ вибухне з новою, раніше невідомою силою. Але якою – точно ніхто не знає. Але, на моє переконання, зміни будуть. Вони вже почалися.

– А воєнне протистояння цього року закінчиться?

– Це питання в астрології некоректне, оскільки астрологічні прогнози враховують волевиявлення людей. Таким чином, доречно говорити лише про відрізки часу, які сприяють мирним перемовинам та припиненню вогню, але не можна достеменно передбачити конкретні людські вчинки.

Так з липня 2014 по вересень 2016 на астрологічній карті України – кризовий  період. Його можна порівняти з двома попередніми кризовими періодами розвитку ідеї національної єдності: січень 2005 – листопад 2006 та квітень 2010 – січень 2012. Ідея національної єдності в Україні проходить чергове випробування та вимушена стверджуватися силоміць. Нині розвитку української політичної нації активно протидіють консервативні сили. А питання національної єдності в цей час ототожнюються з питаннями життя та смерті.

Це не означає, що відкрите протистояння, як воно є зараз, триватиме аж до осені 2016 року. Може закінчитися й раніше. Але сама тема боротьби за національну єдність зберігатиметься, бо вихід на більш високий рівень суспільного життя потребує величезних зусиль і подолання перешкод, які стоять на шляху реформ.

Найважливіші періоди 2015 року:

– початок ІІІ декади січня 2015 – важливі міжнародні дипломатичні рішення на високому рівні;

– І декада лютого 2015 – вірогідні важливі мирні  перемовини;

– ІІІ декада лютого 2015 – важливі міжнародні дипломатичні рішення на високому рівні;

– І декада березня 2015 – дуже сприятливі умови для найважливіших мирних домовленостей. В Україні підйом національно-визвольного руху, активна робота з провадження реформ та в сфері законотворчості;

– кінець березня – початок квітня 2015 – сприятливі умови для найважливіших мирних домовленостей. В Україні підйом національної самосвідомості, важливі рішення з провадження реформ та в сфері законотворчості;

– середина квітня 2015 – час кризи і конфліктів з законодавством і в законодавчій сфері взагалі, коли є тенденція до блокування законопроектів, або ж уряд в зв’язку з ними стикаються з труднощами. Водночас дуже сприятливі умови для найважливіших мирних домовленостей;

– кінець травня – червень 2015 – час міжнародної напруги та кризи;

– остання декада червня-серпень 2015 – сприятливі умови для важливих мирних домовленостей;

– останні дні серпня – важливі міжнародні дипломатичні рішення на високому рівні.

А потім буде наступний прогноз. Адже гороскоп держави складається на рік з дати «народження».  В України це – 24 серпня 2014 року 10 година 48 хвилин 08 секунд за київським часом (TZ= 3.0000Е, Київ).

 – З астрологічної точки зору, чим українці особливі?

Національні риси українців у гороскопі держави тісно сплітаються з міфами та історією всього народу. Так от, виходячи з нього можна сказати, що українці – це нація воїнів, першопроходьців, сміливих дослідників, винахідливих майстрів, що використовують наукові досягнення на практиці, нація інтелектуалів, схильних до тонкої точної праці. Жінки тут рівні чоловікам, як у господарстві, так і в бою.

Ми – волелюбний народ з людиноцентричним світоглядом і яскраво вираженою індивідуальністю. Маємо дуже високий рівень національного  інтелекту, який може чудово себе проявити в науці та інженерії, якщо дати йому можливість розвиватися.

Світового успіху та визнання Україна може досягти в наукових галузях і розвитком передових технологій. Ми в жодному разі не аграрна держава, як люблять про нас говорити. У нас є природні ресурси, але заробляти на сільському господарстві ми зможемо тільки з допомогою передових технологій. Тобто, наука в Україні завжди має бути попереду.

– У чому 2015 рік буде вдалим для українців?

– У цьому році найбільший потенціал розвитку отримають українська мова, засоби масової інформації, видавництва, освіта, висвітлення білих плям історії.

Також цього року у фаворитах буде радість та всі, хто її приносить. Не треба боятися веселитися. Сміятися, проводити творчі розважальні заходи. Зараз людям потрібне щастя через відчуття себе такими, що творять, захоплюються, втілюють у власній творчості своє кохання. Не забуваймо створювати свята для наших героїв, яскраво й шляхетно вшановувати пам’ять наших загиблих, виховувати дітей в любові і радості. Вихваляйте один одного, посміхайтеся один одному на вулиці, даруйте один одному увагу й веселість. Девізом українців має стати: «Ніщо не завадить мені радіти життю!» Це буде запорукою натхнення для подальших змін та реформ.

Більш детально з астрологічним прогнозом України на 2015 рік можна ознайомитись ТУТ.

Тетяна Колісник, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар