Соціальна допомога кіровоградцям на 2015 рік передбачена. Безкоштовної бані не буде

Постійна комісія Кіровоградської міської ради з питань бюджету, податків, фінансів, планування та соціально-економічного розвитку на своєму засіданні погодила проект рішення міської ради №3997 “Про затвердження програми соціального захисту та соціальної підтримки окремих категорій населення міста Кіровограда на 2015 рік”.

Як повідомляє журналіст Першої електронної з засідання комісії, згідно з цим рішенням у бюджеті міста передбачається 2 млн. 40 тис. 800 грн. на виконання цієї програми.

Начальник відділу соціальної підтримки населення Юлія Вовк зазначила, що ця сума не включає в себе 43 тис. грн. для виплати 50% пільги інвалідам і “чорнобильцям” по сплаті комунальних послуг.

Присутній на засіданні член постійної комісії депутат міської ради Ігор Волков запитав Юлію Вовк, чому у цій програмі  не передбачені кошти на компенсацію безкоштовного обслуговування ветеранів у міській бані, яку відносять до сфери інтересів самого депутата Волкова. Начальник відділу соціальної підтримки населення заявила, що саме підприємство не надало розрахунків і не заявляло про наміри отримати таку компенсацію з міського бюджету.

Рішення членами комісії було прийнято практично одноголосно, єдиний, хто утримався – член постійної комісії депутат Ігор Волков.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар