Бюджет, пільги для безхатченків та десяток міських програм. У міській раді успішно провели засідання виконкому

Топ-темою цього тижня безсумнівно можна назвати головний фінансовий документ міста – бюджет на 2015 рік обговорення котрого не вщухає як в кулуарах місткої ради такі в соціальних мережах та на кухнях кіровоградців. 

Одноголосним рішенням виконкомівці «схвалили» проект рішення «Про міський бюджет на 2015 рік» за який міська рада голосуватиме уже 20-го січня. Про це повідомляє кореспондент Першої електронної з засідання виконавчого комітету Кіровоградської міської ради.

Окрім того погодили на засіданні виконкому й ряд профільних місцевих програм:

– запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків на 2015 рік;

–  управління комунальним майном на 2015 рік;

– відпочинку та оздоровлення дітей на 2015-2017 роки;

– «Молодь Кіровограда» на 2015-2017 роки;

– підтримки сімей на 2015-2017 роки;

– реформування системи закладів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2015-2017 роки;

– розвитку культури і туризму в м.Кіровограді на 2015 рік.

Окрім того погоджено й проект рішення міськради щодо надання 100% пільг щодо сплати державного мита засудженим, що відбувають покарання у виправних закладах Кіровограда та місцевим безхатькам, що перебувають на обліку. Пільги діятимуть при повторній видачі свідоцтв про народження, видачі свідоцтв про розірвання шлюбу, а також при видачі паспорту громадянина України.

Варто згадати й про чергову пільгу для Служби безпеки України в Кіровоградській області, тепер щодо оренди нежитлового приміщення по вул. Шульгиних, 4. Так виконкомівці оцінили вартість одного квадратного метра площі у центрі міста в 1 грн.. Нагадаємо подібне рішення, щодо пільгової  ціни на оренду основного приміщення по вуд. Дворцовій для працівників СБУ виконком прийняв з місяць тому.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар