Вчителька нанесла тілесні ушкодження учениці 4 класу

Учительці Новомиргородської школи, що нанесла тілесні ушкодження учениці 4 класу, загрожує кримінальна відповідальність.

Прокуратурою Кіровоградської області взято на контроль хід досудового розслідування кримінального провадження за фактом нанесення вчителем тілесних ушкоджень учениці 4 класу. Про це повідомили Першій електронній у прес-службі прокуратури Кіровоградської області

Подія мала місце 13 січня у Новомиргородській загальноосвітній школі №2. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.125 КК України (легке тілесне ушкодження). Наразі призначено судово-медичну експертизу з метою встановлення тяжкості та характеру тілесних ушкоджень, отриманих дитиною.

Одночасно, Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації надано доручення щодо проведення відомчої перевірки уповноваженим органом управління освітою правомірності дій вчителя. За її результатами за наявності підстав вирішуватиметься питання відсторонення останньої від займаної посади та притягнення винних посадових осіб до дисциплінарної відповідальності.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар