Кіровоградський бюджет прийматимуть у січні і змінюватимуть протягом року

У зв’язку зі змінами у законодавстві проект кіровоградського бюджету прийматимуть 20 січня на позачерговій сесії міської ради і змінюватимуть по ходу виконання.

Про це заявив секретар Кіровоградської міської ради Іван Марковський під час наради. Він розповів, що у зв`язку з тим, що відбулися зміни у бюджетному законодавстві, змінилися статті доходної частини і ставки місцевих податків і зборів потребують визначення управлінням економіки міської ради та податківцями. Бюджет міста може корегуватись по ходу його виконання.

Як повідомила начальник фінансового управління Кіровоградської міської ради Любов Бочкова, у  проекті рішення про бюджет передбачені зміни у оподаткуванні фонду заробітньої плати та надходження від податку на нерухомість для фізичних осіб. 55,7 млн грн передбачено видатків з із загального фонду до фонду розвитку, оскільки у цьому році надходження до фонду розвитку у зв’язку зі змінами у законодавстві не передбачені.

Ставку передбаченого бюджетним кодексом податку на реалізацію пива і нафтопродуктів, який поповнить бюджет міста, ще треба обрахувати, міська податкова і управління економіки над цим працюють, ставку буде визначено у найближчі кілька днів, як і ставку податку на нерухоме майно фізичних осіб.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар