Кіровоградці творили власні шедеври з допомогою молодого художника (ФОТО)

Сьогодні, 10 січня, у мистецькому відділі бібліотеки ім. Д. Чижевського кіровоградці отримали унікальну можливість створити власний шедевр на майстер-класі молодого художника Вадима Канащука.

Дорослі та діти з однаковим захопленням взялися за пензлі та фарби, щоб на декілька годин поринути у світ кольорів, тонів, мистецької гри тіні та світла. Більшість відвідувачів вперше випробовували свій талант художника, але сила їхнього натхнення просто вражає.

Старання і слушні поради вчителя зробили свою справу – за декілька годин кіровоградці створили неймовірну красу. На полотнах з допомогою гуаші, акварелі та воскових олівців ожили прекрасні пейзажі та натюрморти. Творіння кіровоградців поїдуть в зону АТО, щоб підняти дух наших захисників і подарувати трохи радості у військових буднях.

Кіровоградець Вадим Канащук, організатор образотворчого майстер-класу, зараз навчається на ІІ курсі Львівської академії мистецтв. За творчим покликанням – іконописець. Але не іконами єдиними, як то кажуть. Для душі Вадим малює пейзажі, натюрморти, портрети, абстракції. Крім того, щотижня проводить майстер-класи у місті Лева, які міцно полюбилися місцевій публіці. Цього разу Вадим вирішив порадувати й кіровоградців частинкою художньої творчості.

Не зважаючи на свій досить юний вік, кіровоградський художник уже має 9 персональних виставок. У лютому відбудеться ще одна художня виставка молодого, але перспективного кіровоградця.

Тетяна Колісник, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар