Бібліотека ім.Чижевського запрошує на щедрування, плетіння і штампування

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

12 січня о 12.00 відділ мистецтв запрошує на майстер – клас «Штампування. Розпис печі» від Лариси Гарбузенко. Запрошуються усі бажаючі.

12 січня о 15.00 у відділі мистецтв відбудеться презентація художньої виставки «Писанка» Ірини Михалевич та круглий стіл, присвячений колекції писанок краєзнавця і науковця Володимира Ястребова.

13 січня о 15.00 відбудеться майстер-клас для всіх бажаючих з навчання плетіння шкарпеток у рамках благочинної бібліотечної акції «Подаруй тепло захиснику Батьківщини: в’яжемо шкарпетки разом». Запрошуємо у відділ документів з економічних, технічних і природничих наук (ІІ поверх).

16 січня о 18.00 розпочнеться «Щедрий вечір в бібліотеці Д.Чижевського. Святкова програма дуже різноманітна,тож кожен неодмінно обере собі розвагу до смаку. Вечір триватиме до 23.00.

17 січня о 11.00 відділ мистецтв запрошує на майстер – клас «Лялька – мотанка» від Людмили Кривенко.

12, 14, 15, 16 січня о 17.00 запрошуємо на засідання клубу з вивчення розмовної англійської мови, що проходять у відділі документів іноземними мовами обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського.

Для тих, хто самостійно вивчає іноземну мову – пропонуємо платформу дистанційного навчання “Інтерактивний курс англійської мови для дорослих “English-123 в бібліотеці”. Звертайтеся до працівників Інтернет-центру.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар