Біля ялинок кіровоградських лісівників зустріли новорічне свято 20 тисяч родин

Нинішньої зими лісівники реалізували жителям Кіровоградщини 20 тисяч штук новорічних красунь на суму 1,38 млн. грн. – про це Першій електронній повідомила прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ.
“На хвойних плантаціях Кіровоградщини на сьогоднішній день зростає близько мільйона штук сосни кримської та звичайної і ялини звичайної, – відмічає начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко. – Як і планувалося, нинішньої зими лісівники реалізували жителям області 20 тисяч штук новорічних красунь на суму 1,38 млн. грн.”

Працівниками лісогосподарських підприємств було вжито посилених заходів з охорони та збереження хвойних насаджень у передноворічний період. Участь у заходах брали працівники державної лісової охорони, представники Державної екологічної інспекції, Міністерства внутрішніх справ та засобів масової інформації.

Як розповідає завідувач сектору лісорозведення Лариса Романська, упродовж місяця проведено понад 500 рейдів. В охороні новорічних ялинок було задіяно близько 300 чоловік. Під час контролю за заготівлею та реалізацією новорічних ялинок складено 1 адмінпротокол на суму 85 грн. Розмір шкоди, заподіяної лісу, становив 198 грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар