Різдвяний подарунок для “Айдару”: позашляховик від народного депутата (ФОТО)

Сьогодні представники благодійного фонду Станіслава Березкіна “Добротвір” передали бійцям батальйону “Айдар” позашляховик “Land Rover” і солодкі подарунки до Різдва.

“У “Айдара” є постійна потреба в автомобілях. Кіровоградці вже передали батальйону близько 8  “УАЗів”. Та з’явилася потреба в автомобілі для оперативників. Терористи в зоні АТО озброєні сучасною зброєю і пересуваються на сучасних швидкісних автомобілях. Коли Станіслав Березкін влітку відкривав у Новоукраїнці дитячий майданчик, то він запевнив, що допомагатиме нам. Кілька днів тому ми звернулися до народного депутата з проханням допомогти у придбанні такого авто. Від імені командування та бійців батальйону ми щиро дякуємо за такий подарунок”, розповів Першій електронній Ігор, боєць батальйону “Айдар”.

Ключі від автомобіля і солодкі подарунки до Різдва “айдарівцям” передав Голова благодійного фонду Станіслава Березкіна “Добротвір” Андрій Малик: “З початку подій в Криму і на Сході наш фонд постійно і цілеспрямовано допомагає нашим підрозділам у забезпеченні усім, що треба для перемоги. Один з напрямків такої допомоги – придбання автомобілів для фронту. Раніше ми передали нашому третьому полку особливого призначення два позашляховики і броньований мікроавтобус, зараз цей автомобіль ми передаємо батальйону “Айдар” з побажаннями, щоб і сам автомобіль, а головне – наші воїни повернулися живими і здоровими з фронту з перемогою. З свого боку народний депутат Станіслав Березкін готовий і надалі допомагати батальйону, тому що вважає це за обов’язок перед нашими воїнами”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар