Кіровоградців охоронятимуть на Різдво

Охорону громадського порядку на Різдво для жителів Кіровоградщини забезпечуватимуть кілька сотень правоохоронців.

Про це повідомила Першу електронну прес-служба УМВС у Кіровоградській області. На території області працівники міліції посилено охоронятимуть правопорядок з метою попередження можливого ускладнення обстановки та забезпечення безпеки громадян під час святкування Різдва Христового.

За попередніми даними, у Святвечір – 6 січня, у 80 церквах, розташованих у 69 населених пунктах Кіровоградщини, проходитиме святкове Богослужіння. Участь у ньому візьмуть близько 15 тисяч чоловік. Громадський порядок безпосередньо на прилеглих до релігійних споруд територіях охоронятимуть понад 110 правоохоронців.

На Різдво – 7 січня, у 100 населених пунктах заплановано проведення Богослужіння у 132 церквах. Участь у заходах можуть взяти близько 30 тисяч громадян. Більше 200 працівників міліції буде задіяно до охорони громадського порядку.

В обласному Управлінні МВС та усіх міськрайорганах працюють оперативні штаби, особовий склад органів внутрішніх справ переведено на посилений варіант несення служби.

Правоохоронці закликають жителів та гостей Кіровоградської області не допускати порушень громадського порядку та про усі випадки протиправних дій повідомляти за номером «102».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар