В Кіровограді жителі гуртожитку знову перекриватимуть трасу

Сьогодні близько 11:00 жильці гуртожитку по проспекту Університетський, 21, разом з профспілкою “Трудова солідарність” перекриватимуть трасу на в’їзді до міста.

Про це повідомили Першій електронній самі ініціатори акції, які стверджують – обіцянка голови ОДА допомогти вирішити питання з правами власності на кімнати гуртожитку не виконана, пропозиція викупити кімнати у власника по 12 000 грн жильців не влаштовує.

Протестувальники планують перекрити трасу перед постом ДАЇ біля В.Северинки, повідомлення про проведення акції органам влади завчасно передали, повідомляють представники ініціативної групи з числа жильців будинку, які вважають, що саме вони мають право на приватизацію кімнат. Брати участь у акції планує близько 20-30 жильців гуртожитку і близько 20 членів профспілки.

Нагадаємо, що жильці гуртожитку вже перекривали цю трасу 16 грудня цього року. Тоді близько 30 мешканців гуртожитку, які вийшли на трасу, вимагали зустрічі з керівництвом приватного підприємства «Вагран» (П.А.Дулубом та Ларисою Ярошенко), яке офіційно є власником будівлі. Люди стверджують, потерпають від знущань формальних власників гуртожитку і страждають від відсутності води і тепла.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар