Кіровоградська «Самооборона» «усунула» донецького прокурора?

29 грудня біля стін обласної прокуратури зібралося чергове Віче кіровоградської «Самооборони», яка оголосила про часткове виконання своїх вимог та про призначення прокурора області.

Більш, ніж місячне протистояння кіровоградської «Самооборони» та обласної прокуратури, схоже, закінчилось. Принаймні про це стверджує Микола Джоган, координатор місцевої «Самооборони».

«Євген Васильєв більше не буде прокурором Кіровограда,  – заявив Микола Джоган на сьогоднішньому Віче. – Пан Ярема сказав також, що сьогодні буде призначений прокурор області. Ми навіть можемо назвати його ім’я – Олександр Озерянський, 1973 р. н. Зараз ця людина займає посаду першого заступника прокурора Запорізької області. Наскільки нам відомо – це людина порядна і буде виконувати своїх обов’язки фахово».

Також Микола Джоган повідомив кіровоградцям, що «Самооборона» не збирається припиняти боротьбу. Але сліди своєї діяльності біля прокуратури активісти приберуть.

«Є домовленість, що після призначення прокурора ми знімемо свій намет і наведемо порядок біля прокуратури. Ми виконаємо цю домовленість,  але і надалі будемо допомагати нашим управлінцям  – запевнив громадськість Микола Джоган.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар