Маленьким жителям Кіровоградщини подарували новорічну казку (ФОТО)

29 грудня маленькі жителі Кіровоградського району поринули у чарівну казку «Новорічні пригоди в казковому лісі».

Чарівний новорічний ранок з танцями, піснями, ялинкою, солодощами та казковими персонажами жителям кіровоградського району подарували народний депутат України Станіслав Березкін та студія хореографічного мистецтва «Аеліта».

Весела і повчальна казка не залишила нікого з дітлахів байдужим. Кожен з неї виніс щось своє. Найменші вдосталь насміялися з танців веселих ялинок та маленьких гномиків, старші – занурилися у чарівний світ добра та зла, де рано чи пізно добро перемагає.

Яна Федоренко, 3-річна жителька с. Іванівка розповіла, що найбільше у казці їй сподобався Дід Мороз, бо він добрий і виконує дитячі бажання.  Сама ж Яна мріє про велику іграшкову машинку і вірить, що на Новий рік Дід Мороз виконає її бажання.

«А ще мені сподобалися танцюючі ялинки,  – ділиться враженнями від вистави Яна.  – Вони дуже веселі та гарні».

6-класницю Софійку Гончарук з Великий Байраків, найбільше полонила ідея казки, де добро перемагає зло.

«У казці мені сподобався момент, коли Снігуронька розморозила сніговиків. Це вчергове доводить, що добро обов’язково перемагає зло. Оскільки Новий рік – це свято див, то хочеться вірити, що у цьому році добро завжди перемагатиме зло», – розмірковує Софійка після перегляду казки.

Казка закінчується, час розходитись по домівках… Аж ні! Після сценічного дійства дітлахи разом з казковими сценічними персонажами потрапили у справжній світ навколоялинкових розваг. Маленькі жителі Кіровоградщини радо танцювали, співали, водили  хороводи, відгадували та загадували загадки, розповідали вірші і отримували за це багато-багато призів. Після ялинкових святкувань гості з району  отримали солодкі подарунки від Станіслава Березкіна.

Задоволені новорічним ранком були однаково і діти, і батьки. Адже вистава і справді була чудовою, як і організація свята. Батьки з усміхненими обличчями покидали будинок культури і щиро дякували організаторам.

«Ми приїхали з Великої Северинки разом з малечею і були дуже здивовані таким новорічним сюрпризом. Емоційна вистава, яскрава ялинка…Одним словом, дуже вдячна організаторам за таке свято. Після нього хочеться вірити в чудеса», – поділилася Наталя Кохан, мама двох чарівних донечок.

Анастасія Лісовська, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар