У Світловодську нічним “гоп-стопом” займалися неповнолітні

Оперативниками Світловодського МВ УМВС були встановлені особи злочинців, які грабували вночі перехожих. Ними виявилися четверо жителів Світловодська, троє з яких неповнолітні.

Як повідомляє Світловодське МВ УМВС України в Кіровоградській області, жертвами грабіжників стали кілька громадян. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

До чергової частини Світловодського міськвідділу міліції звернувся місцевий мешканець із заявою про те, що невідомі особи вночі відкрито заволоділи його гаманцем та грошима в сумі 400 гривень. Через декілька днів схожі повідомлення надійшли і від інших потерпілих, які також позбулися майна: грошових коштів у сумі 5000 гривень, 200 гривень, 10 доларів США, а також мобільного телефону.

Працівники сектору карного розшуку міськвідділу міліції встановили особи зловмисників. Ними виявилися четверо місцевих жителів, 18, 16 та 17 років. Прогулюючись містом в нічний час, юнаки грабували поодиноких перехожих або тих громадян, що перебували у стані алкогольного сп’яніння. Отримані кошти, після розподілу, хлопці витрачали на власні потреби.

– Дії осіб кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Світловодського МВ Дмитро Ткачонок. – Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар