В Одесі терористи підірвали залізницю

В Одесі 24 грудня близько 10.00 під час проходження вантажного поїзда в районі станції «Застава-1» стався вибух.

Про це повідомляє агенція  УНІАН з посиланням на прес-службу управління МВС на Одеській залізниці. «Сходження поїзда з рейок не сталося. В результаті вибуху розірвало шпалу і рейку. Постраждалих немає. За попередніми даними, невідомі заклали на колії вибуховий пристрій», – повідомили у прес-службі. На місці вибуху утворилася воронка завглибшки близько 1 метра. Зараз на місці події працює оперативно-слідча група і експерти.

В Одесі та області активно діють диверсійні групи, які займаються підготовкою терактів у різних частинах міста та на залізничних коліях. Служба безпеки регулярно звітує про затримання диверсантів, зокрема у жовтні було знешкоджено екстремістську групу, яка за завданнями спецслужб РФ мала вчинити низку терористичних актів та організувати акцій протесту.

Вже у грудні СБУ попередила аналогічну ситуацію, над якою працювала інша група.Вибухи у регіоні стали частим явищем. У вересні злочинці підірвали залізничну колію, щоправда запасну, яка не завдала шкоди діяльності залізниці. У жовтні молодик підірвав гранату у одеському барі – троє людей постраждали. У грудні вже тричі Одеса здригалась від вибухів – у магазині патріотичних товарів, у волонтерському центрі, який надає допомогу бійцям АТО, та біля штабу Ради громадської безпеки, яку пов’язують з Євромайданом.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар