Будівництво пішохідного мосту у Кіровограді входить у завершальну фазу

Зведення пішохідного мосту через Інгул у Кіровограді входить у завершальну фазу. Сьогодні будівельники вже облаштували майданчики для підйомного крану, з допомогою якого буде здійснюватися монтаж конструкцій ферм.

Перевірити хід робіт сьогодні, 19 грудня, на будівельний майданчик завітав секретар міської ради Іван Марковський, повідомили Першій електронній у прес-службі міської ради.

Тут активно готуються до найвідповідальнішого етапу – встановлення металевих конструкцій мосту. Майстри ретельно виконують оптичну розмітку місць кріплення ферм. Одночасно вирішується питання будівництва під’їзду до нового переходу через річку. За сприяння Івана Марковського на будівельний майданчик авансом, без передплати завезуть 100 кубічних метрів щебеню, який піде на організацію основи майбутньої дороги.

У цей час в цехах підприємства – підрядника теж кипить робота. Тут зварюються металеві профілі у конструкцію ферми мосту. Зважаючи на прискіпливий інтерес громадськості і засобів масової інформації до перебігу зведення переходу, підрядник уклав угоду з державним підприємством “Кіровоградський експертно – технічний центр держгірпромнагляду України”. Експерти контролюватимуть ультразвуком кожний зварений шов і у подальшому оприлюднять результати експертизи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар