Під Кіровоградом мітингувальники перекрили трасу (ФОТО, ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 16 грудня, приблизно з 8 год. ранку жителі «безправного гуртожитку» по пр. Університетському 21 переквають дорогу у Великій Северинці, що поблизу Кіровограда (київську трасу). Таким чином люди вкотре намагаються привернути до себе увагу міської влади і власника будинку.

Близько 30 мешканців гуртожитку, які вийшли на трасу, вимагають зустрічі з керівництвом приватного підприємства «Вагран» (П.А.Дулубом та Ларисою Ярошенко), яке офіційно є власником будівлі.

Поспілкуватися з мітингувальниками приїжджали заступник голови Кіровоградської міськради Сергій Васильченко та голова Кіровоградської РДА Віктор Дайдакулов. Жодному з них не вдалося вмовити ображених кіровоградців зійти з траси.

Люди стверджують, що і так занадто довго терпіли відверті знущання власників гуртожитку – сиділи без води, зимували без тепла, а минулого четверга ледь не згоріли від пожежі.

Через мітинг, який люди влаштували прямо на мосту, утворилася автомобільна пробка. Розлючені водії громадського транспорту словесними погрозами намагалися розігнати мітингувальників. Правоохоронці, які перебували поблизу, на агресію водіїв ніяк не реагували  і в конфлікт з мітингувальниками не втручалися.

Врешті, врегульовувати конфлікт поїхав голова ОДА Сергій Кузьменко. Він обіцяв людям приїхати в четвер (18 грудня) і ознайомитися з їхніми умовами проживання.


Нагадаємо будинок по пр. Університетському 21 більш ніж десяток років відрізаний від теплопостачання. Це питання неодноразово піднімалося в ЗМІ, на засіданнях міськради, бралося на контроль прокуратурою, але досі результатів немає.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар