Начальнику Держземагентства на іменини подарували сміттєвий бак і шини (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 16 грудня, біля стін Управління Держземагентства у Кіровоградському районі з’явилися засоби «народної люстрації» – сміттєвий бак, шини і бочки.

Саме такий подарунок підготували невідомі молодики на чолі з Андрієм Максютою (представник Радикальної партії Олега Ляшка, очільник ГО “Комітет по боротьбі з корупцією в органах державної влади та правоохоронних органах») начальнику районного Держземагентства Андрію Піньковському – повідомляє кореспондент Першої електронної газети.

Свій візит хлопці назвали громадською акцією «Народний контроль».

Останнім часом кіровоградське Держземагентство накрила хвиля пікетів та мітингів. Основна причина народного невдоволення – неможливість фермерів продовжити орендний договір, не зважаючи на свої законні права. Цього ж разу «радикали» звинуватили Андрія Піньковського у корупції. Правда, ніяких доказів ніхто з народних люстраторів не надав.

Особисто вручити подарунок начальнику районного кіровоградського Держземагентства молодики змогли лише увірвавшись до нього у кабінет. Хлопці привітали Андрія Піньковського з Днем народження, подарувавши  йому шину і відро землі.

«Ми не будемо псувати Ваше свято, але попереджаємо вас: якщо і надалі у Держземагентсві творитиметься безлад і корупція – народ обов’язково відреагує на це, – зазначив Андрій Максюта.

Після годинних переговорів між пікетуючими, начальником Держземагентства і правоохоронцями, сміттєвий бак і шини поїхали туди, звідкіля й приїхали.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар