Жителі кіровоградського «безправного гуртожитку» перекрили трасу (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Жителі «безправного гуртожитку» по пр. Університетському 21 перекрили дорогу у Великій Северинці, що поблизу Кіровограда (київську трасу, що проходить через міст). Таким чином люди вкотре намагаються привернути до себе увагу міської влади і власника будинку.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної, на трасу вийшло близько 30 мешканців гуртожитку. Вони вимагають зустрічі з керівництвом приватного підприємства «Вагран», яке офіційно є власником будівлі.

Директором фірми є П.А.Дулуба, який неодноразово надсилав жителям гуртожитку листи з вимогою звільнити квартири. А власником будинку люди називають Ларису Ярошенко. Пояснюють – вона постійно уникає зустрічі з ними і не бажає спілкуватися.

Через мітинг, який люди влаштували прямо на мосту, утворилася автомобільна пробка. Розлючені водії громадського транспорту намагаються розігнати мітингувальників – наразі застосовують лише словесні погрози. Правоохоронці, які перебувають поблизу, на агресію водіїв ніяк не реагують і в конфлікт з мітингувальниками не втручаються.

Нагадаємо будинок по пр. Університетському 21 більш ніж десяток років відрізаний від теплопостачання. Це питання неодноразово піднімалося в ЗМІ, на засіданнях міськради, бралося на контроль прокуратурою, але досі результатів немає.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар