Тимчасові споруди для літньої торгівлі по вул.Дворцовій будуть демонтовані

Всі малі архітектурні форми, що буди встановлені по вулиці Дворцовій для здійснення літньої торгівлі, мають бути негайно демонтовані. Таку вимогу поставив перед відповідними службами секретар міської ради.

Про це повідомляє прес-служба Кіровоградської міської ради.

– Міська влада працює виключно у правовому полі, – відзначив Іван Марковський піл час наради з керівниками виконавчих органів. – Встановлення павільйонів на зимовий період є протизаконним і всі вони будуть демонтовані без огляду на те, хто є їх власником.

Також Іван Марковський доручив управлінню сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення вже сьогодні розпочати роботу над картою дислокації об’єктів літньої торгівлі на 2015 рік, де мають бути обов’язково враховані прорахунки попередньої влади.

Іван Марковський запропонував також поставити остаточну крапку в історії з кіосками фірми “Інгуша”, які продовжують стояти у Кіровограді без законних підстав. Секретар міської ради доручив управлінню земельних відносин та охорони навколишнього середовища підготувати та провести земельний аукціон з надання в оренду земельних ділянок, де сьогодні розміщенні МАФи “Інгуші”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар