“Гаряча лінія” СБУ збирає свідчення про злочини проти Євромайдану

СБУ запроваджує закритий виокремлений канал для збору інформації щодо злочинів проти Євромайдану. Call-centre Служби безпеки України в цілодобовому режимі прийматиме інформацію та свідчення щодо злочинів, вчинених проти Євромайдану впродовж листопада 2013 – лютого 2014 р.

Прес-центр СБУ України на офіційному сайті служби повідомляє: всі, хто має будь-яку інформацію, яка допоможе розслідуванню, можуть звертатися за існуючим телефоном «Гарячої лінії» 0-800-501-482 (дзвінки приймаються цілодобово). Повідомлення можна надсилати також на електронну скриньку tribunal@ssu.gov.ua

Радник Голови СБУ Маркіян Лубківський наголосив: “На прохання адвокатів Небесної Сотні ми розширюємо функції «Гарячої лінії», створюючи окремий канал для повідомлень щодо правопорушень вчинених проти євромайданівців під час Революції Гідності. Домовленості про це було досягнуто вчора під час зустрічі адвокатів з Головою СБУ Валентином Наливайченком.

Як відомо, у Службі безпеки України створена координаційна група з допомоги у розслідуванні злочинів проти Євромайдану.
Головним завданням групи, до якої увійшли адвокати родин Героїв Небесної Сотні і численна група фахівців СБУ є прискорення розслідування злочинів, вчинених режимом”.

Лубківський розповів, що вчора відбулась вже третя зустріч групи, яку, за його словами, встигли охрестити майбутнім прообразом Національного трибуналу. «Ще раз наголошу – підслідність не наша, але принциповою є позиція СБУ, що істина має бути встановлена будь-якою ціною!», – наголосив Лубківський.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар