“Надійний тил” для героїв АТО

Волонтерська організація “Надійний тил”, що зосередила свою діяльність на допомозі сім’ям військових, виконала замовлення малюків і їх мам і придбала канцелярські товари і матеріали для творчості, що необхідні для занять у дитячих садочках.

Учора ввечері до “Надійного тилу” завітали гості – сім’ї військових. «Тиловики”, а це група кіровоградських юристів і журналістів, що надає допомогу сім’ям військових, придбали і передали своїм підопічним канцелярські товари і матеріали для творчості для занять у дитячих садочках. Крім виконання цього замовлення, подарували малюкам ще й набори кубиків-конструкторів і передали дитячі речі. Представники “Надійного тилу” кажуть, що поки що роблять все в основному власними силами, але вже надходить допомога і від небайдужих кіровоградців.

У “тиловиків”  є ще ряд замовлень від сімей військових, які вони обіцяють виконати. А 20-21 грудня волонтер “Надійного тилу” кіровоградський фотограф Ольга Цюпка планує зробить портрети мам і малюків, які можна буде передати батькам на фронт. Плануються іще сюрпризи для малюків, але про те “тиловики” обіцяють розповісти пізніше. Натякають, що мамам і дітям сподобалася поїздка до Львова на початку грудня, яку організував “Надійний тил”, і у волонтерів є цікаві ідеї, як ще можна буде порадувати малюків на зимових канікулах.

“Надійний тил” запрошує усіх кіровоградців, хто відчуває потребу допомогти сім’ям військових-фронтовиків за адресою: м.Кіровоград, проспект Комуністичний, 1Б (1-й поверх)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар