Нардепи граються в «нечесне волонтерство»?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 12 грудня, командир роти 17-го батальйону тероборони Андрій Бойко розповів кіровоградцям про машину-привида, яку їм нібито подарував меценат.

Інформаційним приводом для прес-конференції послугував журналістський матеріал на одному з кіровоградських сайтів – повідомляє кореспондент Першої електронної газети.

У статті журналістка повідомила, що народний депутат багатьох скликань, виходець із Кіровоградщини Ігор Шаров, подарував бійцям 17-го батальйону тероборони «вантажний автомобіль підвищеної прохідності вантажопідйомністю у шість тон ЗІЛ-157К». Андрій Бойко стверджує, що ніякого автомобіля Ігор Шаров їхньому батальйону не передавав.

«Хочу запевнити всіх і кожного – жодного автомобіля Ігор Шаров нам не передавав. Щиро сподіваюсь, що журналістка переплутала назву батальйону. Не хотілося б думати, що українські нардепи грають в «нечесне волонтерство», – прокоментував ситуацію командир роти.

Також Андрій Бойко подякував волонтерам, які завжди підтримували бійців 17-го батальйону: «Армія SOS», «Серце матері», Громадська варта», «Самооборона Майдану».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар