У кіровоградській школі переходять на дрова і жаліються на неякісний ремонт

У Кіровограді в “Навчально-виховному об’єднанні № 15 “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, дошкільний навчальний заклад комбінованого типу, дитячий юнацький центр “Явір”, тривають роботи із встановлення котла, що працюватиме на твердих видах палива.

Як повідомили Першій електронній у виконкомі Кіровоградської міської ради, секретар міської ради Іван Марковський з керівниками управління освіти Ларисою Костенко і управління капітального будівництва Віктором Ксенічем особисто перевірили якість виконаних робіт.

Сам котел вже змонтований, тривають роботи з його підключення до теплової мережі школи. Котел потужністю 500 кВт дозволить опалювати площу до 5 тисяч квадратних метрів. Для його роботи використовуватимуться альтернативні види палива – дрова і пелети.

Одночасно, директор школи Лариса Левченко звернула увагу секретаря міської ради на низьку якість будівельно – монтажних робіт, які виконувалися під час зведення нового корпусу закладу. Так на першому поверсі, де розташовані групи дитячого садочка, почали відвалюватися кахлі, а система опалення змонтована таким чином, що на третьому поверсі батареї залишаються холодними.

Оскільки замовником виконання цих робіт виступало Управління капітального будівництва Кіровоградської ОДА, Іван Марковський пообіцяв адміністрації школи, що терміново підготує відповідне звернення до голови облдержадміністраціїї і порушення будуть усунуті.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар