Двох депутатів з Кіровоградщини вигнали з керівних посад у комітетах

Сьогодні під час засідання Верховної Ради депутати відкликали своїх колег, що голосували за так звані “закони 16 січня”,  з керівних посад в комітетах.

Посад позбулися наступні депутати:  Сергій Лабазюк (перший заступник голови), Геннадій Бобов (голова комітету з питань аграрної політики та земельних відносин), Андрій Деркач (заступник голови комітету з питань бюджету), Володимир Кацуба (перший заступник голови комітету з питань економічної політики).

Крім того, своїх посад позбулися секретар комітету з питань науки і освіти Михайло Поплавський, що балотувався по кіровоградському 101 округу, заступник голови комітету з питань національної безпеки і оборони В’ячеслав Богуслаєв, заступник голови комітету з питань охорони здоров’я Андрій Шипка, заступник голови комітету з питань податкової та митної політики Віктор Развадовський, заступник голови комітету з питань прав людини, нацменшин і міжнаціональних відносин Олександр Фельдман, заступник голови комітету з питань правової політики і правосуддя Антон Кіссе, заступник голови комітету з питань промислової політики і підприємництва Анатолій Гіршфельд, заступник голови регламентного комітету Віктор Бондар, заступник голови комітету з питань транспорту Владислав Атрошенко, а також перший заступник голови комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності Леонід Климов.

За це проголосували 246 депутатів.

Після блокування трибуни також на голосування було поставлене питання про усунення Олеся Довгого (кіровоградський 102 округ) від керівництва економічним комітетом. Рішення підтримали 228 народних депутатів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар