Кіровоградські студенти розробляють програми для iPhone та iPad (фото)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Минулого тижня у Кіровоградському національному технічному університеті зібрались студенти найбільших вишів Кіровограда на науково-практичну конференцію, щоб поговорити про тенденції розвитку в таких ІТ-галузях як розробка мобільних засобів та конснтруювання сайтів.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, на конференцію були запрошені представники ІТ-компаній, які й розповіли студентам про практичну сторону питання. Крім того, студенти показали останні результати власної професійної роботи: презентували на свій програмний проект для iPhone/iPad. Взамін студенти-доповідачі отримали поради від фахівців, які допоможуть їм стати професіоналами своєї справи.

«Отримані рекомендації щодо покращення моєї програми я планую втілити вже найближчим часом, – розповів один із доповідачів, студент КДПУ ім. В.Винниченка, Владислав Єршов,- Також було цікаво послухати інші доповіді. Особливо на теми штучного інтелекту, теорії ймовірності, розпізнавання образів. Конференція також дала можливість мені завести корисні знайомства, які, можливо, стануть не зайвими у професійному майбутньому».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар