У Кіровограді з’явиться заступник міського голови з питань молоді та спорту?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У кулуарах Кіровоградської міської ради з’явилася інформація про підготовку проекту ще одного кадрового рішення, №3976, для затвердження її сорок четвертою сесією.

Мова про проект рішення з промовистою назвою «Про затвердження на посаді Колодяжного С.О.».

Насправді, як стало відомо Першій електронній газеті, у проекті зокрема говориться «Керуючись статтями 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 3, 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», заслухавши пропозицію секретаря міської ради Марковського І.І. та враховуючи заяву Колодяжного С.О., міська рада вирішила затвердити Колодяжного Сергія Олександровича на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Дане рішення набере чинності на наступний день після звільнення Колодяжного С.О. з посади начальника управління молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації».

Отже Сергій Олександрович вирішив піти з великого спорту в місцеве самоврядування?

Ще одне запитання – чи не забагато посадовців опікуватимуться виконавчими органами міськради, якщо, наприклад, раптом суд відновить на цій посаді Геннадія Осетрова?

Наразі поки що невідомо, чи існують вже заяви С. Колодяжного про звільнення та нове призначення, і хто кандидати на місце головного молодіжно-спортивного функціонера в обласній адміністрації.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар