Шукаєте роботу? Робота шукає вас!

З 09 по 19 грудня 2014 року в області проходить Всеукраїнська декада зайнятості. Кіровоградський обласний центр зайнятості пропонує отримати необхідні консультації, знайти тимчасову або постійну роботу та дізнатись про можливіть профнавчання усім бажаючим.

У рамках Всеукраїнської декади зайнятості в усіх центрах зайнятості області проходяться дні відкритих дверей, в рамках яких відбудуться інформаційно-довідкові, просвітницькі, тематичні спеціалізовані, інші заходи, у т.ч. виїзні.

Взявши участь у цих заходах, кожен бажаючий матимете можливість підібрати підходящу роботу, у т.ч. тимчасову; отримати консультаційні послуги, зокрема з профорієнтації, профнавчання, з питань чинного законодавства про зайнятість населення, іншу актуальну інформацію, пов’язану з працевлаштуванням.

Крім цього, 18 грудня поточного року діятиме телефонна «гаряча» лінія обласного центру зайнятості з громадськістю (тел.: (0522) 22-98-14) за участі Чубар Сіми Володимирівни, начальника юридичного відділу Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар