Позачергова сесія кіровоградської міськради: бюджет міста змінено за 10 хвилин

У Кіровограді відбулася позачергова 43 сесія міської ради. Єдиним питанням порядку денного було внесення змін до бюджету міста.

Нагадаємо, що 5 грудня цього року на сесії Кіровоградської обласної ради бюджету міста Кіровограда були виділені кошти на виплату зарплат бюджетникам. Тож сама позачергова сесія міськради, на якій було прийнято зміни до бюджету міста (рішення Кіровоградської міської ради від 29 січня 2014 року № 2748 «Про міський бюджет на 2014 рік»), була суто технічною. З виділених рішенням обласної ради 10,4 млн грн на виплату заробітної плати за грудень працівникам освіти призначається 6,932 млн грн, працівникам сфери охорони здоров’я – 3,468 млн грн, а також збережені усі стимулюючі надбавки. Крім того, для компенсації різниці у тарифах теплогенеруючим підприємствам міста за жовтень і листопад 2014 року були виділені 17 млн грн, які підуть на виплату заборгованості цих підприємств за спожитий природній газ.

Також надійшов колективний депутатський запит про надання матеріальної допомоги онкохворому. Запит був підтриманий усіма присутніми депутатами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар