Важливо

У Кіровоградській ТПП презентували продукцію місцевих молочників

Більше 40 найменувань молочних продуктів місцевих виробників презентували в Кіровограді. Кращих молочників покликала на презентацію торгово-промислова палата.

Про це повідомляє прес-служба КОДА.

У презентації взяв участь перший заступник голови ОДА Віктор Серпокрилов. За його словами, у січні-вересні 2013 в області досягнуто позитивної динаміки у виробництві молочної продукції порівняно із минулорічним періодом. Зросло виробництво: сирів жирних – у 1,6 рази, сирів свіжих (включаючи кисломолочний) – на 23,5 %, молока обробленого – на 43,2 %, вершків жирністю більше 6 % – на 7,3% та сквашеного молока та вершків – на 42,9%.

Посадовець наголосив, що сьогодні першочергове завдання влади – нарощування обсягів виробництва, ефективне використання сільськогосподарського потенціалу області та розширення наявності місцевих харчових продуктів у торговельній мережі.

«Глава держави постійно звертає увагу на важливість державної підтримки дрібних і середніх переробних підприємств та наголошує, що влада повинна максимально сприяти реалізації вітчизняної сільськогосподарської продукції. В області щороку проводиться конкурс «100 кращих товарів Кіровоградщини», серед яких досить багато представників молокопереробних підприємств. Щомісяця проводяться ярмарки-виставки продукції місцевих виробників. Ми тримаємо на постійному контролі наявність наших товарів у закладах мережевої торгівлі»,- підкреслив Віктор Серпокрилов.

У презентації взяли участь відомі в області виробники: ТОВ «Молочний комбінат «Соколівський», СТОВ «Ясенівська», ТОВ МП «Мрія», ФГ «Високобайрацьке», ТОВ «НАК» та ТОВ «Мілк Трейд», які представили різноманітні сири, йогурти, ряжанку, молоко, сирки глазуровані, кефір, молозиво та сметану власного виробництва.

Під час наради товаровиробники ділилися власним досвідом організації виробництва, а по-завершенні засідання усі присутні скуштувати найкращі зразки молочної продукції місцевого виробництва.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

Будьте першим, що прокоментував

Залишити коментар

Адреса вашої електронної пошти не буде опублікована.


*