Кіровоградська міськрада: Громадський транспорт працює в штатному режимі.

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Громадський транспорту в Кіровограді працює у штатному режимі, повідомив заступник міського голови Сергій Васильченко.

Також посадовець зазначає, що тримає питання роботи міських автобусів і тролейбусів на особистому контролі. За його словами комунальні служби міста з 3.00 ночі, від початку утворення ожеледиці на дорогах міста, працюють у режимі повного забезпечення руху транспорту, особливо на магістральних напрямках. Станом на 8.00 ранку 5 піскорозкидувачів виконали 24 виїзди для посипання доріг спеціальною сумішшю відсіву і солі.

Зважаючи на не дуже втішний прогноз погоди, який передбачає впродовж найближчих трьох днів перепади температур від +3С до -6С з опадами і утворенням ожеледиці, секретар міської ради Іван Марковський доручив головному управлінню житлово – комунального господарства забезпечити посипку і утримувати в належному стані як проїжджі частини вулиць, так і тротуари.

Разом із тим, або розкидачів мало, або матеріалів для посипання, або виїздів. Принаймні, проспект Винниченка (одна з головних магістралей міста), що перед вулицею Преображенська, посипаний не був навіть о 9 годині ранку. Асфальт нагадував свіжозалитий зимовий каток.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар