Голову Голованівської РДА звинувачують в політичній зраді

Вчора, 5 грудня, Кіровоградська обласна організація ВО «Свобода» провела публічну акцію пікетування Голованівської РДА, керівником якої є колишній член партії ВО «Свобода» Ігор Ткаченко. Екс-однопартійці відкрито називають його «політичним зрадником».

Причиною звинувачень стала відмова Ткаченка складати повноваження голови РДА попри колективне рішення партії, повідомив кореспондент Першої електронної з Голованівська.

Участь в пікеті взяло близько десятка свободівців (в основному – з Кіровограда). Місцеві мешканці підходили до намету пікетувальників, розпитували, чому вони тут. Але до акції не приєднувалися: одні відказували, що поспішають на роботу, інші – на ринок, але більшість стверджували, що це внутрішньопартійні з’ясування стосунків і простих людей не стосуються.

Ігор Ткаченко до пікетувальників вийшов привітатися, але перемовини сторони не вели. На їхню повторну вимогу скласти повноваження – не відреагував.

Нагадаємо, 13 листопада ВО «Свобода» заявило про складання владних повноважень всіма свободівцями, які обіймали посади держслужбовців. Тоді від займаних посад відмовилися свободівці-голови Світловодської, Долинської та Маловисківської районних державних адміністрацій. Виконувати рішення партії відмовилися лише очільники Голованівської та Олександрівської райдержадміністрацій.

Пікет Олександрівської РДА, яку очолює Сергій Шпирка, відбувся 27 листопада. Однопартійці назвали Шпирку “тітушкою” і вимагали його відставки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар