КДПУ на два дні захопили волонтери (фото)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Днями КДПУ ім. В. Винниченка вкотре збирали гроші для солдатів, які захищають східні кордони нашої держави. Цього разу студенти об’єднались із Армією SOS, щоб спільними зусиллями влаштувати грандіозну благодійний ярмаркок. Тож 4 та 5 грудня коридори педагогічного вишу були захоплені активістами та волонтерами.

Не даремно кажуть: справа, яка дійсно чогось варта, вимагає повної самовіддачі, але часто виникають й інші так звані перешкоди. Підготовка до ярмарки відбувалась тоді, коли в КДПУ студенти літають коридорами на крилах сесії у пошуках викладачів та кабінету, у якому в них сьогодні залік.

«Тяжко було зібрати повні столи, адже студенти жаліються, що в них немає часу через сесію. Але з миру по сережці – солдату кілограм гречки», – розповіла представник студентської ради КДПУ Катерина Колєва. До того ж, напередодні ввечері у деяких районах Кіровограда не було електроенергії. Тож пекти пиріжки для ярмарки довелось фактично наосліп. Але справжніх українських волонтерів нічим не злякати і ярмарок все ж відбувся.

За словами організатора акції, волонтера Армії SOS, Ольги Єрофєєвої, студенти найбільше купували патріотичні прикраси. Спільними зусиллями Армії SOS та студентського активу КДПУ ім. В. Винниченка для матеріальної допомоги воїнам АТО було зібрано 2 583 грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар