Обленерго хочуть підірвати? (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Повідомлення про мінування приміщення ВАТ «Обленерго», що на проспекті Комуністичний в Кіровограді надійшло до Першої електронної відразу з кількох незалежних джерел.

На анонімний дзвінок з повідомленням відреагували спецслужби УМВС, ДСНС та експерти. Проспект для автомобільного руху перекрито, починаючи від Великої Перспективної. Частина проспекту між двома кварталами перекрили спецпризначенці в повній бойовій викладці. Поряд із ними чергують рятувальники, бригади швидкої медичної допомоги та пожежні наряди. Людей евакуювали. Перехожих перенаправляють в обхід дворами.

Високі міліцейські чини, які знаходяться на місці надзвичайної події від будь яких коментарів відмовляють, перенаправляючи всі запитання на СГЗ УМВС.
СГЗ поки що мовчить.

Інформація наразі перевіряється.

Зовсім нещодавно Перша електронна повідомляла про мінування приміщення обласної дирекції УДППЗ «Укрпошта» . Тоді на місце НЗ виїжджали працівники МНС, УДАІ, слідчо-оперативна група та вибухотехнічна служба НДЕКЦ. Інформація про мінування не підтвердилась. Інформація про «мінувальників» наразі недоступна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар