Акція «Посадовець – теж людина»

Акція від Першої електронної «Посадовець – теж людина»

Ви вже повірили у те, що транспортна і медична реформи по-кіровоградськи – вам на благо? Якщо ні, не впадайте у відчай. Принаймні, обласна влада озвучила довгоочікувану формулу для досягнення бажаного позитивного результату щодо їх запровадження.

Голова ОДА Андрій Ніколаєнко дав завдання керівнику обласного медичного відомства піти до дитячої поліклініки й спробувати отримати довідку для відвідування дитячого садочка. Ключовий момент – на загальних підставах. Звісно ж, ніхто з присутніх при цьому знаковому моменті не повірив, що чиновники усіх штибів після такої настанови кинуться у загальні черги: чи то до поліклінічної реєстратури, чи на автобусні зупинки. Але, погодьтеся, що рецепт – геніально простий, а прогноз щодо дієвості – напрочуд позитивний. Врешті, чи не про це мріяли кіровоградці – «жертви транспортної реформи»? Побачити реформаторів у безпосередній близькості до об’єкту реформи – на зупинці о восьмій ранку, у остогидлій тісноті й задусі салону. А із найбільш омріяного – із синім від холоду носом пізно ввечері, маючи сумнівну перспективу дочекатись хоч якийсь транспорт бодай у якусь сторону. Втім, лише мрії…

Та Андрій Ніколаєнко, сам про це не відаючи, наштовхнув нас, журналістів на започаткування акції під назвою «Посадовець – теж людина».

Побачили начальника управління розвитку транспорту у маршрутці номер надцять – негайно зафіксуйте цю знакову подію хоча б на телефон. Гарантовано отримаєте приз від нашої редакції. Посадовець у вже згадуваному натовпі на зупинці, у черзі в поліклініці чи в паспортному столі – гарантований шанс отримати гроші. Чим вища посада зафіксованого фігуранта надзвичайної події – тим вище ставки. За перших осіб області і міста у поліклінічній черзі – окрема надбавка. Звісно ж, і керівництво міліції та ДАІ на старенькій вітчизняній «Таврії» – зараховується.

Р.S. Фото високопосадовців, які грають у теніс чи страйкбол, а також фото Андрія Табалова, який одного разу побував у маршрутці №5, та щасливо усміхненого Олександра Чернявського у салоні «зеленого автобусу» до участі в акції не приймаються.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар