Винуватця смертельної ДТП затримано

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

На Кіровоградщині правоохоронці оперативно розшукали винуватця дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула людина. Після скоєного, нетверезий водій легкового автомобіля, не зупиняючись, продовжив рухатися в напрямку своєї домівки.

Як повідомили Першій електронній газеті у  СЗГ УМВС України в Кіровоградській області, пригода сталася минулого понеділка близько шостої години ранку. Тіло невідомого чоловіка, що у непритомному стані лежав біля проїжджої частини, помітили місцеві жителі. При більш детальному обстеженні, на тілі померлого було виявлено тілесні ушкодження, які вказували на те, що травми були отримані в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Внаслідок тяжких травм, потерпілий, 49-річний місцевий житель, помер прямо на узбіччі дороги.

На місце події було негайно викликано слідчо-оперативну групу райвідділу міліції та працівників Державтоінспекції. Встановивши очевидні причини смерті та особу потерпілого, оперативники разом з працівниками ДАІ негайно розпочали пошуки підозрюваної особи. Незважаючи на те, що на місці в момент трагедії не було свідків, під час огляду ділянки дороги, правоохоронці знайшли уламки транспортного засобу, які й дозволили встановити марку автомобіля та його колір.

За кілька годин правоохоронцям вдалося встановити особу автомобіліста та затримати його. Ним виявився житель Устинівського району. За такі дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар