У Кремлі звільнилися чиновники, які займалися “ДНР” і “ЛНР”

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З управління адміністрації президента РФ звільнилися чиновники, які працювали з самопроголошеними республіками.

“З управління з соціально-економічного співробітництва з країнами СНД, Абхазією і Південною Осетією, яке курирує помічник президента Владислав Сурков, звільнилися за власним бажанням Борис Рапопорт (він, у тому числі, займався політичною частиною роботи з самопроголошеними Донецькою і Луганською “народними республіками”) і трохи раніше Володимир Авдєєнко, який обіймав посаду директора департаменту і займався економічною складовою відносин з “ДНР” і “ЛНР”, – йдеться у публікації.

За словами співрозмовника “Ведомостей”, “офіційне розпорядження по Рапопорту підписано, воно вийшло і розіслано по адміністрації сьогодні (1 грудня)”.

Два тижні тому Рапопорт натякав, що може залишити свій пост, говорить знайомий чиновника: “Він сказав, що незабаром у нього з’явиться більше вільного часу. Мабуть, тоді він вже написав заяву”.

Як можливі причини звільнення обох чиновників джерела називають прагнення “трохи розвантажитися”: “Ситуація не проста, і на даний час просто немає залізного плану щодо виходу з кризи, працювати в таких умовах непросто”.

Начальник управління Олег Говорун продовжує працювати, але окрім Рапопорта та Авдєєнка за останні кілька місяців управління залишили близько п’яти-шести рядових співробітників, говорять джерела “Ведомостей”. “Незрозуміло, хто у Суркова взагалі зараз займається Україною”.

Про це з посиланням на ЗМІ повідомляє Укрінформ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар