Депутат міської ради від “Батьківщини” чекає звіту від в.о. міського голови-однопартійця

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Депутат міської ради Павло Топчій подав звернення до в.о. міського голови, секретаря міської ради Івана Марковського з проханням надати звіт про стан виконання програми підтримки учасників АТО.

Про це сам депутат повідомив на своїй сторінці у Facebook: “Сьогодні подав наступне звернення: 09 вересня 2014 року Кіровоградська міська рада прийняла рішення № 3399 «Про затвердження Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції в східних областях України та членів їх сімей — мешканців м. Кіровограда».

Керуючись ст. 13 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», прошу Вас, шановний Іван Іванович, забезпечити надання відповідними виконавчими органами міської ради на наступній сесії звіту про стан виконання Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної
операції в східних областях України та членів їх сімей — мешканців м. Кіровограда, а також при формуванні проекту бюджету міста на 2015 рік передбачити відповідні грошові кошти на фінансування вказаної програми.

Будемо чекати на звіт”.

Нагадаємо, що депутат Павло Топчій був ініціатором прийняття цієї програми. На її впровадження передбачено фінансування у обсязі 3 142 860 грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар