Київську реєстраційну службу «розвели» з підробленим паспортом на 9 млн. грн.

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Шахрайство в особливо великих розмірах викрито прокуратурою Кіровоградської області. Розпочато кримінальне провадження за фактом шахрайського заволодіння майном ТОВ «Агро-Гарант-Цукор» м. Новоукраїнка вартістю майже 9 млн. грн.

Історія майже фантастична. Невстановлена особа, використовуючи підроблений паспорт, звернулася до столичної реєстраційної служби з підробленим рішенням апеляційного суду Київської області про скасування арешту на нерухоме майно зазначеного товариства.

Державний реєстратор на підставі вказаного фальшивого судового рішення знімає обтяження з майна, яке в подальшому незаконно відчужується шляхом складання договорів купівлі-продажу комплексу будівель та споруд товариства на загальну суму майже 9 млн. грн. в інтересах третіх осіб.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 190 (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває, повідомляє Прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар