Біля Донецького аеропорту вчора знищено понад 50 терористів

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні українські військовослужбовці в районі Донецького аеропорту знищили до 27 представників російського спецназу і 25 – 30 терористів. Про це на своє сторінці в Facebook повідомив радник президента України і лідер волонтерського руху «Крила Фенікса» Юрій Бірюков.

Про це повідомляє Ліга.net.

«Оперативна по Донецькому аеропорту, 20:56 понеділка: загалом, чутки про якийсь спецназ із Росії – не чутки. Прибуло кілька десятків якихось специфічних «космонавтів», які повели масу «організмів» на штурм. Загалом, якщо потім росіяни будуть говорити про нас, як про негостинну націю – не дивуйтеся. За даними перехоплення Сепар-радіо – 27 спецназівців вирушили сьогодні вранці додому в трунах. Порядка 25 – 30 місцевих теж закінчили свій життєвий шлях. Поранено двох польових командирів – якщо про цю шваль можна так говорити», – підкреслив Бірюков.

Раніше повідомлялося, що за аеропорт вже третій день ведуться запеклі бої, бойовики здійснюють спроби штурму, однак українські військові утримують стратегічний об’єкт.

Сьогодні вранці в район аеропорту виїхали керівники спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню. Українську сторону представляв генерал-лейтенант Володимир Аскаров, Росію – генерал-лейтенант Олександр Ленцов.

Пізніше стало відомо, що в ході проведених переговорів керівників спільного центру України та Росії в районі Донецького аеропорту вогонь припинений.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар