Кіровоград залишається без води

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Майже всі центральні райони міста Кіровоград залишаються без води. Серед тих, хто «обезводжений» ще з учорашнього дня – жителі Новомиколаївки,  Великої Балки, Катранівки, Кущівки… Зокрема сьогодні зранку до Першої електронної почали надходити повідомлення про відсутність водопостачання по вул. Короленка, Фрунзе, Одеській, Київській та інших.

Як повідомила Першій електронній директор КВКГ ОКВП «Дніпро Кіровоград» Валентина Давидчук, подачу води припинено через аварію на трубі водогону діаметром 1000 мм у районі Дослідної Станції. З 18.00 30 листопада подачу води було припинено. Працівники ремонтної бригади підприємства протягом минулої ночі готували доступ до аварійної ділянки, щоб усунути несправність. Наразі вже інша бригада займається ремонтом мережі.

Водопостачальники обіцяють усунути причини аварії вже протягом сьогоднішнього дня. Після промивки мережі вода почне надходити до споживачів вже сьогодні ввечері. Найпізніше вона дійде до жител громадян, будинки яких знаходяться на підвищенні, але вже до півночі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар